Over ons

Missie

Onze missie is om samen met onze klanten hun operatie te verbeteren door hun organisatie te optimaliseren, hun goederenstromen te stroomlijnen en het gebruik van hun productie software te verbeteren. We zorgen er voor dat onze klanten vervolgens zelf in staat zijn om deze verbeteringen voort te zetten (continue verbetering). Wij vinden het bij de uitvoering van onze opdrachten essentieel dat er ook daadwerkelijk resultaten worden bereikt en dat onze klanten de achtergronden van de aanpak van de verbeteringen doorzien en daarmee ook in staat zijn om deze zelfstandig voort te zetten.

Wie zijn wij
Symlad is opgericht door ir. E.D. van Ballegooie CPIM één van de ontwikkelaars van de Symlad methode. Symlad is in 1990 ontwikkeld en is in de loop van de jaren door veel hogescholen en universiteiten gebruikt bij hun logistieke opleidingen. Door het gebruik van de methode in de praktijk is de methode steeds verder ontwikkeld.

Evert van Ballegooie heeft 30 jaar ervaring in de logistieke advisering en de implementatie van bedrijfssoftware in complexe productie omgevingen. Hij heeft in het verleden gewerkt bij onder andere Coopers & Lybrand (PWC), Cap Gemini, Deloite en Tebodin. Hij heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan op de volgende gebieden: Organisatie advies, procesverbetering en de implementatie van ERP software, scheduling software, WMS softwar en MES software.