Referenties

Saturn Petcare
Opstellen van de functionele wensen en eisen voor de invoering van software (SAP) voor de ondersteuning van het maintenance management.

Bama international
Onderzoek naar de mogelijkheden van de verbetering van de Bama International in Polen. Bama is bekend van merken Kiwi en Tana. De gehele goederenstroom, lay out en routing van zowel de productieplant als de magazijnen werden doorgelicht en verbeterd. Dit onderzoek werd gedaan uitgaande van onze zelf ontwikkelde toolkit.

Sara Lee Slough
Onderzoek naar de verbeteringsmogelijkheden van het warehouse management van deze vestiging van Sara Lee. Bekend van producten, zoals Sanex en Badedas. Dit onderzoek werd gedaan uitgaande van onze zelf ontwikkelde toolkit.

Sara Lee Amersfoort
Onderzoek naar de verbetering van de materials handling operatie voor de tandpasta fabriek.

Sara Lee Amersfoort
Invoeren van software voor de verbetering van de OEE (Overall Equipment Efficiency) op basis van Citect. Dit onderzoek werd gedaan uitgaande van onze zelf ontwikkelde toolkit.

Norit
Masterplan voor de nieuwbouw/uitbreiding van de productieplant van deze producent van membraan filters.

Producent salades
Doorlichting en verbeteringsproject van het magazijn en de materials handling, inclusief de procedures & lay out en routing. Dit onderzoek werd gedaan uitgaande van onze zelf ontwikkelde toolkit.

PTT Post Internationaal
Simulatie studie materials handling ten behoeve van de nieuwbouw van het sorteercentrum van PTT Post Internationaal op Schiphol ter bepaling van de bottlenecks in het sorteercentrum.

Gist Brocades
Simulatiestudie naar de uitbreiding van de plant in Seclin (productie enzymen).